F.E.A.R. 3, Point Man i tim su se vratili

Sjećate se prvog nastavka igre F.E.A.R. (First Encounter Assault Recon) koji se pojavio još davne 2005. godine? A dvojke (Project Origin) iz 2009. godine? Evo, dogurali su već do trećeg nastavka u kojem vas ponovo očekuje odlična radnja.

Prije devet mjeseci, Point Man i njegov F.E.A.R. tim dobili su zadatak zaustaviti psihopatskog kanibala s telepatskim mogućnostima u njegovom krvavom nizu ubojstava. Kako bi stvar bila gora, Point Man je shvatio kako je masovni ubojica u stvari njegov brat Paxton Fettel, no ni to nije sve jer se Paxton udružio s isto tako poremećenom ali moćnom majkom (Alma Wade). Bez obzira na potresno otkriće, Point Man će bez pogovora izvršiti zadatak koji je dobio. No, nije sve tako jednostavno, stvari će se totalno zakomplicirati kada sazna će Alma stvoriti nešto što u potpunosti može uništiti svijet!

Priča je još dublja, ali dovoljno je za sada i ovo da vam raspiri maštu. F.E.A.R. 3 donosi odličan kooperativni mod igranja što će se odlično pokazati u akcijskim i borbenim dijelovima. Naravno, možete igrati i u klasičnom single player modu u ulozi Point Mana, genetski pojačanog super vojnika.

Očekuje vas odlična grafika, horor radnja, grozna čudovišta, puno akcije, pa ako volite žestoke pucačine, ovo je nešto za vas.

Naziv igre: F.E.A.R. 3
Platforma: PC, PS3, Xbox 360
Vrsta: pucačina u prvom licu, FPS
Izdavač: Warner Bros. Interactive
Autor: Day 1 Studios
Max. igrača: 2
Namijenjena: odraslima
Preporučena cijena: 49,99$
U prodaji od: 22. ožujka 2011
Službena stranica: www.whatisfear.com

Oglas
Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.