FIFA 14 Soccer – od danas je opet nogomet u igri, što je novo?

FIFA 14 Soccer

Jesen je stigla, svake godine u ovo vrijeme dolazi nam i nova inačica najpopularnije nogometne simulacije na svijetu. Upravo je danas stigla nova FIFA 14 Soccer.

Oglas

Electronic Arts i njihova kanadska divizija bili su vrijedni cijele godine i pripremili su nam novu inačicu najpopularnije nogometne simulacije na svijetu. U igri FIFA 14 Soccer ponovo ćete uskočiti u patike najvećih nogometnih zvijezda današnjice. Ne moramo ih posebno nabrajati, ionako ih manje-više znate sve.

Na vama je da odaberete ekipu ili reprezentaciju, ili sami sastavite svoje timove. Kako ćete igrati – napadački, obrambeno, koju ćete formaciju odabrati, koje ćete igrače kupovati i prodavati, kao i sve druge čari koje okružuju nogomete osjetit ćete u igri FIFA 14 Soccer.

Što novo donosi igra FIFA 14 Soccer, najbolje je da pogledate u video traileru i gameplayu niže, sve će vam u trenu biti jasno. Sve što trebate je nabaviti igru i igrati 🙂

FIFA 14 Soccer

Naziv igre: FIFA 14 Soccer
Platforma: sportska simulacija, nogomet
Vrsta: PC, PS3, PSP, PS4, PS2, PS Vita, 3DS, Xbox 360, Xbox One, Android, iOS
Izdavač: Electronic Arts
Autor: EA Canada
Max. igrača: multi
Namijenjena: svima
Preporučena cijena: –
U prodaji od: 24. rujna 2013
Web stranica: http://www.ea.com/soccer/fifa14

Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.