Final Fantasy Crystal Chronicles: The Crystal Bearers

Treba li nešto posebno reći o FF serijalu? Mislimo da ne, inoako sve već znate. Ono što možemo dodati na to je da se krajem prošle godine pojavio novi nastavak ekskuzivno rađen za Nintendovu Wii konzolu, pod nazivom Final Fantasy Crytal Chronicles The Crystal Bearers.

Radnja ide nekako ovako… Yuke kristal je uništen, a veliki rat (Great War) ponovo prijeti mirnom prosperitetu plemena Lilty. Ne samo to, nego su na putu potpunog istrebljenja i uništenja! Možda je spas Layle, mladi plaćenik, koji je unajmljen da čuva Alexis, sam vrh magične tehnologije Lilty i simbola njihove dominacije. Naravno, stvar se zakomplicirala nakon što je Alexis napadnuta od horde čudovišta kakvih niti u mašti ne možete zamisliti. E, tu kreće Layle ozbiljno u svoju misiju, jer je čini se jedini lik koji može spasiti Litly pleme.

Bajkovita radnja na kakve smo već navikli u FF serijalu donosi još jednu zanimljivu priču s odličnom grafikom. Vrijedi probati…

Final Fantasy Crystal Chronicles: The Crystal Bearers

Naziv igre: Final Fantasy Crystal Chronicles: The Crystal Bearers
Platforma: Wii
Izdavač: Square Enix
Autor: Game Designer’s Studio
Vrsta: akcijski RPG
Max. igrača: 1
Namijenjena: klincima
Preporučena cijena: 49,95$
U prodaji od: 29. prosinca  2009
Službena stranica: www.thecrystalbearers.com

Oglas
Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.