Flashback – klasik iz DOS-a prerađen za moderne konzole i druge platforme

Flashback

Conrad se vratio i novoj Flashback inačici! Ovo je prije puuuno godina bila sjajna platformska akcija, a nekoliko desetaka godina kasnije stiže i na konzole.

Oglas

Inače, oni stariji igrači sigurno se sjećaju ovog odličnog igraćeg naslova koji i nama pobuđuje ona najljepša gamerska sjećanja. Flashback je nastao još u vrijeme PC DOS operativnog sustava (nikad čuli, a?) koji je također napravio Microsoft i koji je postojao prije Windowsa. E, pa već tada je bilo sjajnih igara.

Moramo se pohvaliti i reći kako smo prije ohoho godina (ne smijemo reći koliko!) igrali originalni Flashback u DOS-u i to je tada bila jedna od najjačih video igara u svojoj klasi, odnosno jedna od najboljih uopće. Agent Conrad se ponovo vratio i odlučio još jednom spasiti planet Zemlju od invazije alienske rase Morphs koja apsorbira ljudske mozgove (i misli!) u namjeri da potpuno asimiliraju ljudsku rasu!

Agent Conrad je hrabar i sposoban, zna on jako dobro kako će srediti aliene. No, kako bi stvar bila gora, osim što Conrad mora spasiti svijet, mora spasiti i svoju djevojku. Morat će otrkiti i opasnu aliensku zavjeru koja se natkrila nad cijelu ljudsku rasu. Flashback je igra koja nas definitivno vraća u neka stara dobra i zlatna gamerska vremena, no ovoga puta prerađena za najnovije gamerske platforme.

I to nije sve, Conrad će morati u svemu tome otkriti i tko je on sam, jer mu nedostaje dio sjećanja (mora da su ga malo “zakvačili” alieni), tako da će u svom spasilačkom pohodu pokušati i sakupiti djeliće svojeg sjećanja, a kako bi u glavi složio cijelu priču.

Originalna igra Flashback nastala ju prije 20-ak godina, a sada se vratila u visokoj HD rezoluciji. Dobra je vijest da su autori igre ostali isti. Koliko smo mogli vidjeti po gameplayu, duh igre je i dalje ostao isti, igrivost je odlična, tako da vam je možemo preporučiti (inače, posljednja slika je iz originalne igre). I mi krećemo u potragu za igrom Flashback…

Naziv igre: Flashback
Platforma: platformska akcija
Vrsta: PS3, Xbox 360, iOS
Izdavač: Ubisoft
Autor: Ubisoft
Max. igrača: 1
Namijenjena: svima
Preporučena cijena: http://www.ubi.com/DE/Games/Info.aspx?pId=11613
U prodaji od: 21. kolovoza 2013

Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.