Flashout 2 igra u kojoj totalno gubite gravitaciju (Android, ali i iOS)

Flashout 2

Flashout 2 je brza akcijsko trkaća igra u kojoj vam gravitacija ne može ništa. Uskočite u svoju jurilicu i pobijedite na brzim i živopisnim utrkama!

Oglas

Autori igre Jujubee Games Studio su napravili vrlo atraktivnu igru što možete i sami vidjeti u video prilogu niže. Igra Flashout 2 je dostojni nastavak originala, jer ste ovdje dobili punokrvni 3D način igranja, neke nove dodatke i poboljšanja. Očekuje vas i potpun novi Career Mode.

Jasno, ne moramo posebno spominjati kako su u igri poboljšani grafika i igrivost, dodani su neki novi nivoi, kao i neke preinake u samom glavnom izborniku. No, ono što je najvažnije je novi multiplayer koji djeluje prilično pristojno, a što će još dodatno popraviti situaciju.

Flashout 2 će se uskoro pojaviti istovremeno na više platformi – iOS, Android, Mac i PC. Više detalja o igri očekujemo Expect na Gamescomu. A do tada, fotke i video…

Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.