Football Manager 2013 – možete li bolje upravljati timom od drugih menadžera?

Priča oko novog Football Managera 2013 mogli bismo složiti u nekoliko riječi – bolje, više, puno noviteta. Ovo nije samo nogomet, ovo je najrealniji i najdetaljniji način upravljanja timom!

Oglas

Jasno, kako bi uspješno napredovali, morat ćete poznavati nogometna pravila u same detalje. Pri tome ne mislimo na igru na terenu, koja je i dalje bitna, nego onu “igru” koja se događa izvan terena – praćenje napredovanja raznih igrača, kupovina i prodaja igrača, ozljede, zarade, ulaznice, najmovi, dugovanja, ima tu pregršt elemenata i faktora na koje ćete morati obratiti pažnju.Jer vi ste menadžer 🙂

Autori igre tvrde kako je igra napredovala na svim poljima u odnosu na prethodni nastavak, i to toliko puno da ćete osjetiti neke radikalne promjene koje su unesene u igru, naravno na bolje. Tu su novi igraći modovi od koji će neki u potpunosti promijeniti način menadžiranja nogometnih simulacija.

Spomenimo samo kako Football Manager 2013 donosi više od 900 novih dodataka i izmjena. Spomenimo kako je igra od danas u prodaji, tako da znate što vam je činiti 🙂

Naziv igre: Football Manager 2013
Platforma: PC
Vrsta: sportska simulacija, nogomet
Izdavač: SEGA
Autor: Sports Interactive (SI Interactive)
Max. igrača: multi
Namijenjena: svima
Preporučena cijena: 29,99 funti
U prodaji od: 2. studenog 2012
Službena stranica: www.footballmanager.com

Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.