Fortnite igra za iOS-u zaradila 15 milijuna dolara u prva 3 tjedna po objavi

Fortnite je za sedam dana zaradio 6,4 milja dolara, a najbliža igra je Candy Crush Saga 5,8 milijuna dolara.

Oglas

To su pokazali podaci analitičke tvrtke Sensor Tower, koja navodi da igra Fortnite donosi više novca u odnosu na “velike igre” kao što su Clash of Clans. Candy Crus Saga i Pokemon Go gledajući tjedni priliv love.

Moramo biti svjesni da je ovo nova igra na gaming tržištu, dok su ove ostale ipka malo starije. Candy Crush Saga je igra koja je izdana prije šest godina. Sve spomenute igre donose i dalje svojim autorima veliki prihod sa AppStorea bez obzira na godine starosti. Za razliku od većine igara za mobilne uređaje Fortnite prodaje samo kostime, animacije i druge kozmetičke izmjene, a osim standardnog naćina plaćanja u ponudi je i tromjesečna pretplata od 9,99 dolara nazvana Battle Pass. Uspjehu Fortnitea je pridonijelo i to što postoji i desktop verzija, a obje su u potpunosti jednake.

Sensor Tower navodi da je Fortnite preuzelo 11 milijuna korisnika mobilnih uređaja, te je Epic u to ime tijekom veljače mjeseca zaradio 126 milijuna dolara.

Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.