Forza Horizon 2 Presents Fast & Furious DLC – jurnjava se nastavlja!

Iako se radi o DLC-u, Forza Horizon 2 Presents Fast & Furious je samostalni nastavak kojeg ćete moći zaigrati na svojoj Xbox 360 ili Xbox One konzoli.

Oglas

Očekuju vas vrlo žestoke utrke sa legendarnim “american muscle” super automobilima protiv kojih će se boriti moderni tunirani japanski superautomobili. U stvari, na vama je da kombinirate kako će se igra razvijati, a koja je nastala na temelju popularnih Fast & Furious filmova, a koje ste sigurno gledali.

Sama radnja igre je smještena negdje prije sedmog nastavka filma, Furious 7. U ulozi ste vrhunskog vozača koji će za Teja Parkera, a radnja igre odvest će vas negdje u Francusku, na tamošnju primorsku rivijeru. Što drugo reći nego kako će vas u igri očekivati vrhunski trkaći automobili u puno, puno utrkivanja.

A to je upravo što svi i želimo, zar ne. Grafiku, zvuk i igrivost nećemo posebno spominjati, očekujemo samo ono najbolje 🙂

Forza Horizon 2 Presents Fast & Furious DLC 02

Naziv igre: Forza Horizon 2 Presents Fast & Furious
Platforma: Xbox 360, Xbox One
Vrsta: trkaća simulacija
Izdavač: Turn 10 Studios
Autor: Turn 10 Studios
Max. igrača: –
Namijenjena: svima
Preporučena cijena: –
U prodaji od: 27. ožujka 2015.
Web stranica: http://www.forzamotorsport.net/en-us/news/fh2_cars_of_fast_and_furious

Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.