Fuel, natankaj i pojuri po svim stazama!

Ima li kraja sve boljim simulacijama vožnji? Nadamo se da – ne! Iz Codemastersa posljednjih godina dolaze odlične trkaće simulacije, a kako čujemo, i ova najnovija trebala bi biti pravi biser među igrama.

Ono što moramo odmah primijetiti je odličan naslov igre. U stvari, svi njihovi igrači naslovi u posljednje vrijeme su vrlo jasni (Dirt, Grid, Fuel). U svakodnevnoj navali gomile igara svih vrsta vjerujemo kako je ovo odličan marketinški potez. Ova igra je na neki način drugačija od svih prethodnih. Nije off-roadigra , nije cestovna igra. Pa što je onda? I jedno, i drug, pa i nešto treće ako treba.

Kako kažu autori igre, očekuje vas dosad najveći trkaći teren koji ste ikad vidjeli na igrama, s više od 5.000 četvornih milja različitog terena (kako su to izračunali?!?). Dakle, ovo je multi-terenska igra s multi-jurilicama na dva ili četiri kotača, praktički bez granica. Na raspolaganju vam je čak 70 različitih vozila koje ćete potjerati po različitim terenima diljem SAD-a (Grand Canyon, Yosemite National Park, Mount Rainier i mnogi drugi).

Naravno, kao i kod prethodnih igara očekujemo vrhunsku grafiku.

Fuel, natankaj i pojuri po svim stazama!

Naziv igre: Fuel
Platforma:  PS3, Xbox 360, PC
Izdavač: Codemasters
Autor:  Asobo Studio
Vrsta: trkaća simulacija
Max. igrača: 8
Namijenjena: svima
U prodaji od: 26. svibnja 2009
Preporučena cijena: 59,99$
Slične igre: Colin McRae, CMR Dirt, Racedriver GRID, …
Službena stranica: www.fuel-game.com

Oglas
Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.