GameBox božićna nagradna igra je završena!

Što smo sve poklanjali i kako ste mogli sudjelovati u nagradnoj igri možete pronaći ovdje, a pravila su bila jednostavna – trebali ste samo na naš email poslati vaše podatke te komentirati što vam se na GameBoxu sviđa a što ne i to je sve. U redakciji smo ugodno iznenađeni brojem vaših prijava (više od dvije tisuće), tako da smo se dobro namučili dok smo pregledali sve pristigle odgovore i izvukli dobitnike. Podsjećamo kako će dobitnici posljednje četiri nagrade (Xbox 360, PSP, NDS) oni koji su prvi poslali email, kao što je i navedeno. Imena dobitnika ćemo objaviti u četvrtak 7. siječnja, dakle nešto ranije nego smo obećali (znamo da ste nestrpljivi), a nagrade šaljemo poštom već isti ili slijedeći dan.

Ono na što ćemo posebno obratiti pažnju su vaši komentari o GameBoxu. Znamo, i nas “bole” neke sitnice koje smo namjeravali mijenjati, a i vi ste nam to ukazali, tako da ćemo već ovog tjedna početi s doradama. Vaše najzanimljivije komentare i kritike ćemo za nagradu i objaviti! Hvala svima na zaista velikoj podršci, to nam je i više nego dovoljan razlog da budemo još bolji!!!

Naravno, ovo nije kraj nagradnim igrama, tek smo se zagrijali. Slijedeća je već počela! S tvrtkom Larvitar – ultimativnim online game shopom svaki vas mjesec nagrađujemo jednim originalnim atraktivnim igraćim naslovom. Ovih dana očekujte najavu nove nagradne igre.

Gamers, stay tuned on GameBox!!!

GameBox božićna nagradna igra je završena!

Oglas
Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.