GameBox Forum sve popularniji

Iako smo još uvijek tek na početku, primijetili smo da uglavnom dobro pogađamo teme o kojima ćemo pisati, što se odnosi i na posebne rubrike. Već se jako dobro družite na našem forumu, što nas posebno raduje.

Još jednom ćemo spomenuti kako redovito svakodnevno objavimo nove i zanimljive informacije o igrama za sve moderne konzole (PC, PS3, Wii, Xbox 360 i druge), recenziramo najnovije i neke starije igre, a i pružimo vam pokoju zanimljivu informaciju iz svijeta igraćih gadgeta. Ono što ćemo pojačati u bliskoj budućnosti svakako su recenzije igara (koje gotovo najviše i čitate), uploadat ćemo nove igrice koje ćete moći igrati online, ali i nove fotke za foto album za koje se nadamo da će vas i nasmijati.

Budite i vi dio našeg portala. Ako mislite da nam možete pomoći na ovaj ili onaj način, svi ste dobro došli. Najsretnije i najupornije ćemo i nagraditi. Sve detalje kako sudjelovati u razvoju našeg portala (vrlo je jednostavno i lako) možete pronaći ovdje. Ovih ćemo dana objaviti i imena dobitnika ekskluzivnih GameBox majica, odnosno novih članova portala koji nam već na svoj način pomažu.

I za kraj, sve vas još jednom pozivamo da se svakako registrirate na portalu i sudjelujete u forumu. Već samom registracijom i aktivacijom korisničkog imena ulazite u bubanj za nagrade!

GameBox Forum sve popularniji

Oglas
Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.