Gamebox TOP 10 – portal se pojačao ljestvicama igara – svaki tjedan?

Gamebox TOP 10 portal se pojačao ljestvicama igara

Ako redovito pratite naš portal tada znate da povremeno objavljujemo informacije s najnovijim ljestvicama igara. Od sada ćete moći i češće uživati u Gamebox TOP 10!

Oglas

Najnovije ljestvice igara pripremamo za čak šest platformi – mobilne Android i iOS (iPhone i iPad), zatim PC računala, te konzolaške PS3, Wii U i Xbox 360. Nove Gamebox TOP 10 ljestvice igara trebale bi vam pokazati trendove u ganmingu, odnosno što se trenutno najviše igra i traži.

Kako sastavljamo Gamebox TOP 10?
Za sastavljanje liste koristimo više izvora i više ljestvica koje uspoređujemo, prilagođavamo ih europskom i Hrvatskom tržištu, glasamo u redakciji koje ćemo igre objaviti (ponekad se i posvađamo!) i onda to objavimo.

U svakom slučaju, ako pogledate u glavni izbornik (gore) vidjet ćete novi link desno koji nosi naziv TOP 10. Upravo ćemo tu objavljivati najnovije Gamebox TOP 10 ljestvice igara. Najnovija današnja (11.08.2013) upravo je postavljena, pronađite svoje favorite!

Isto tako, najnovije ljestvice možete uvijek pronaći na ovom linku.

Uskoro vas osim Gamebox TOP 10 očekuje još jedno ugodno iznenađenje… 🙂

Gamebox TOP 10 portal se pojačao ljestvicama igara

Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.