GameFly Streaming – stižu video igre na LG pametne TV-e

LG će omogućiti pristup aplikaciji GameFly Streaming na svojim webOS 2.0 i 3.0 pametnim televizorima, a aplikacija će biti dodana pri ažuriranju softvera u travnju ove godine i u našoj zemlji.

Oglas

LG-evi pametni televizori će tako uključivati aplikaciju GameFly Streaming koja korisnicima diljem svijeta, ali i u Hrvatskoj, pruža mogućnost pristupa GameFly premium konzolnom gaming sadržaju kroz LG-evu platformu webOS. Usluga pružanja gaming sadržaja koristi udaljene cloud servere koji streamaju videoigre putem interneta na pametne televizore i druge medijske uređaje.

Usluga GameFly će eliminirati poteškoće oko kupnje i postavljanja više konzola za igranje omiljenih igara te će vlasnici LG-evih pametnih televizora moći uživati u igranju za samo djelić troška uobičajenog za kupnju igara. Aplikacija je smještena u okviru intuitivnog izbornika webOS-a pa korisnici za igranje igara samo trebaju uključiti televizor i pristupiti aplikaciji GameFly Streaming.

Uz ovu novu gaming aplikaciju s niskim iznosom mjesečne pretplate, korisnici LG-evih pametnih televizora moći će uživati u GameFly Streaming paketima koji objedinjuju popularne akcijske igre kao što su Tomb Rider: Game of the Year Edition, Batman: Arkham Originals, F.E.A.R. 3, Darksiders i Red Faction Armageddon. Knjižnica GameFly uključuje i Lego Batman 3, Pacman Championship Edition te WRC 4 za obitelji.

GameFly Streaming - video igre na LG webOS pametnim televizoroma 02

Aplikacija GameFly Streaming za LG-eve pametne televizore će od kraja travnja ove godine biti dostupna u više od 20 europskih zemalja, uključujući Hrvatsku, te u SAD-u. Ubrzo nakon toga, usluga će biti dostupna i u mnogim drugim zemljama diljem svijeta.

GameFly preporučuje gamepadove Logitech F310, Logitech F710 i Xbox kontroler sa žicom.

Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.