Gaming Day je u varaždinskom trgovačkom centru Lumini oduševio simulatorima vožnje i virtualnom stvarnošću

Najveći gaming događaj u sjeverozapadnom dijelu zemlje, Gaming Day by Lumini, privukao velik broj posjetitelja.

Oglas

Gaming Day je u trgovačkom centru Lumini okupio više od četrnaest tisuća zaljubljenika u različite gaming platforme. Naime, najveća gaming manifestacija u sjeverozapadnom dijelu zemlje ove je godine nosila podnaslov Full Gaming.

Zahvaljujući tome posjetitelji su se mogli okušati u raznim igricama te koristiti različitu tehnologiju kojom su igre u posljednja tri desetljeća ušle u našu svakodnevicu. Neki su se posjetitelji s nostalgijom prisjetili starih igara u kutku Retro.

Najveća gužva bila je oko simulatora vožnje. Kako je to dati gas do daske, htjeli su isprobati podjednako najmlađi posjetitelji i umirovljenici. Jednako veliko zanimanje vladalo je i za virtualnom stvarnošću. Posjetitelji su uz PlayStation VR željeli doživjeti nestvarnu jurnjavu, pucnjavu te zastrašujuće okruženje horara.

Natjecateljska atmosfera uzavrela je na turniru PES 18. Prva tri mjesta osvojili su Marko Gelo, Karlo Kutnjak i Nikola Trstenjak. Vrijedne nagrade osigurali su im Sport Vision i Mobil Media.

Uzbudljivo je bilo i u igranici Twister. Djeca su tamo igrala raznovrsne igre vezane uz ekrane, ali i bez njih. Kreativci su oslikavali loptice, a mogli su dobiti i neki zanimljiv motiv oslikan na licu ili tijelu.

Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.