Gaming Huge Savings – gamerski dodaci za manje novca na GearBestu

Bez obzira imate li računalo, pametni telefon, tablet ili pak nemate ništa, na GearBestu možete nabaviti zgodne uređaje i gadgete po sniženim cijenama.

Oglas

Jednostavno su je nazvali “Gaming Huge Savings”, a na njoj ćete pronaći pregršt dodataka koji će vaše gaming iskustvo podići na jedan potpuno drugi nivo. Kako često volimo reći, ima za svakoga ponešto, a raspon cijena je od nekoliko dolara do nekoliko stotina dolara. Sve ćete to pronaći na posebnoj promotivnoj stranici na GearBest webshopu.

Ako kod kuće nemate ništa, a želite sveobuhvatno rješenje na jednom mjestu, svidjet će vam se video konzola s čak 999 video igara! Nazvali su je “999 in 1 Video Games Arcade Console Machine”, dolazi s dva joysticka i dediciranim tipkama za razne akcije u igri, a cijena je vrlo privlačna. Ova bi vas konzola trebala danima držati prikovane za televizor i odličan je poklon za klince, te zabava za cijelu obitelj.

Ako vam treba jeftinije rješenje u retro dizajnu, tada bi vam se mogao svidjeti “Mini Classic 620 Games Console Entertainment System”, također samostalna konzola s čak 620 klasičnih igara, a čija je cijena doslovno smiješna. Dolazi s dva kontrolera i spaja se na TV prijemnik, jednostavno joj nećete moći odoljeti.

Provjerite i sami na istoj promotivnoj stranici na GearBestu.

Naša omiljena kategorija je “Under 9,99$”, gdje ćete po zaista povoljnim cijenama nabaviti neke zgodne dodatke i kontrolere, kablove i torbe. Kategorija “Hot Sale” donosi neke vrlo zanimljive uređaje, svakako pregledajte i tu kategoriju. I slijedeća kategorija “New Arrivals” donosi najnovije proizvode koji su se tek pojavili u webshopu.

Možda je najjača kategorija koja dolazi na kraju. Nazvali su je “Gaming Gear” a donosi pregršt gamerskih dodataka koji su sortirani po potkategorijama kao što su kontroleri, gamerske slušalice, naočale za virtualnu stvarnost (VR, Virtual Reality), gamerske tipkovnice i miševi, a posebno će vam se svidjeti gamerski tableti – kategorija koja donosi zaista moćne strojeve koje vrijedi istražiti.

I sve ovo ćete pronaći na istoj  promotivnoj stranici na GearBestu.

Eto, vjerujemo da ćete pronaći nešto za sebe u ovaj snježni dan. Ne znamo kako je kod vas, ali dok smo ovo pisali kod nas je padao gusti snijeg. Pa kud ćete bolje od uživanja u toplom domu uz obitelj i video igre… 🙂

Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.