Gas Guzzlers: Combat Carnage – vaš glas za hrvatsku igru na European Games Awardu!

Tvoja domovina baš tebe treba! Ovo nisu politički izbori, i vaš se glas broji! Pomognite hrvatskoj  igri Gas Guzzlers: Combat Carnage, pobjeda je blizu!

Oglas

Ne šalimo se. Upravo smo razgovarali s predstavnicima Gamepiresa, inače tvorcima hvaljene hrvatske igre Gas Guzzlers: Combat Carnage, koji su nas zamolili da vas naše cijenjene posjetitelje zamolimo da se prijavite i glasate za igru Gas Guzzlers.

Naime, igra je na prestižnom European Games Awardu nominirana u kategoriji “Best European Racing Game” i moramo priznati kako se odlično drži! Trenutno je na odličnom četvrtom mjestu i za vrat puše igri Dirt: Showdown. Konkurencija je žestoka i svaki se glas broji, pa i vaš! Sve što trebate je prijaviti se i glasate na ovoj adresi:
http://www.european-games-award.com/index.php/categories
http://www.european-games-award.com/index.php/voting

Koliko vrijedi igra domaće hrvatske ekipe govori i podatak kako se bore protiv svjetski daleko razvikanijih naslova kao što su F1 2011, Dirt: Showdown, Driver: San Francisco i slične. Rijetko se događa (gotovo nikad!) da i Hrvatska ima svoju igru među svjetskim velikanima, tako da je ovo hvale vrijedno dostignuće i prilika da se razvojni tim Gamepires probije na veća svjetska tržišta. Tko zna, možda baš uz vašu pomoć osvojimo “Europski Oscar” za najbolju trkaću (racing) video igru. Glasanje traje do 13.08.2012. godine, a nagrade će biti dodijeljena dan kasnije tijekom održavanja najvećeg europskog sajma za video igre, Gamescom u Kelnu.

Koliko je ova igra dobra, pročitajte našu recenziju igre koju vjerojatno igramo i dok ovo čitate 🙂

Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.