Geekovi su bolji u seksu od body buildera!

Najnovije istraživanje govori kako su osobe koje rade u IT sektoru bolje u krevetu – manje su “škrti” odnosno više daju i radije će koristiti seksualne igračke.

Istraživanje provedeno na 2.084 ljudi koji su u vezi objavljeno je na www.PS3PriceCompare.co.uk, a pokazuje zanimljive rezultate. Oni koji rade u fitness industriji, ili redovito odlaze u teretane, više su sebični i egoistički orijentirani od onih koji se bave računalima. Teško je to povjerovati, ali tako bar stoji u spomenutom istraživanju.

Četiri petine ispitanih djelatnika u IT industriji složilo se kako bi seks trebao biti više okrenut prema partneru, dok je na isto pitanje samo 41% sportskih i fitness djelatnika odgovorilo pozitivno na to pitanje.

Na pitanje “Koristite li seksualna pomagala s partnerom ili partnericom?”, čak 80% IT djelatnika (računalni analitičari, web dizajneri, programeri,…) odgovorilo je pozitivno. Možda zato što su uputstva jednostavna ili ih nema… 🙂

Što se normalnih seksualnih odnosa tiče, 53% uredskih djelatnika tvrdi kako ga upražnjavaju 3 ili više puta tjedno, a najmanje to čine poslovnih ljudi, samo njih 21%. Sportaši i fitness djelatnici su drugi s postotkom od 47%, a slijede IT djelatnici s 38%, te fizički radnici s 36% pozitivnih odgovora.

I tko onda ne bi volio računala i Internet… 🙂

Geekovi su bolji u seksu od body buildera!

Oglas
Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.