Gemini Rue, ubojica i zatvorenik zajedno?

Gemini Rue je vrlo intenzivna avantura koja se radnjom odvija u mračnoj budućnosti u kojoj vlada korumpirani Boryokudan kriminalni sindikat. Vaša je uloga dvojaka, odnosno vodit ćete dva vrlo različita lika. Evo pričice o tome…

Prvi je lik Azriel Odin, bivši ubojica koji je u potrazi za dezerterom iz sustava Gemini, a drugi je “Delta-Six” hospitalizirani zatvorenik kojem je izbrisano pamćenje, za što je kriva neka ekipa u stilu Big Brothera. Čudno, zar ne?

Sudbina je nekako spojila ova dva lika zajedno, i tako su nastale njihove zajedničke avanture u kojima će jedan drugome dobro doći. Istraživat ćete svijet u kojem je život jeftin, identiteti se poklanjaju i prodaju, a nećete vjerovati koliko je malo potrebno kako bi se promijenila sudbina čitave galaksije.

Gemini Rue je avantura koja je napravljena u pomalo zastarjelom stilu, ali ima ona svojih čari, tako da vjerujemo kako će se ljubiteljima avantura svidjeti.

Naziv igre: Gemini Rue
Platforma: PC
Vrsta: avantura
Izdavač: Wadjet Eye Games
Autor: Independent
Max. igrača: 1
Namijenjena: svima
Preporučena cijena: 19,99$
U prodaji od: 24. veljače 2011
Službena stranica: www.wadjeteyegames.com/geminirue.htm

Oglas
Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.