Genesis A.D., besplatna online pucačina!

Genesis A.D. vas postavlja u ulogu modernog futurističkog vojnika-ratnika, koji na raspolaganju ima čitav arsenal najmodernijeg naoružanja. Priča je ponovo poznata, a to je vječita borba zemaljskih kolonizatora protiv osvetničkih aliena.

Radnja ide nekako ovako – u 2231. godini planet Zemlja je gotovo iscrpljen od prirodnih resursa i posebne ekipe se upućuju u svemir kako bi pronašle nove izvore i resurse. Pronađen je jedan prikladan, no ubrzo je otkriven život na njemu. Naravno, nekakvi alieni, koji brane svoju “domovinu” i ne dozvoljavaju eksploatirati svoj planet. I tu se razigrava cijela igra, a na vama je da odradite sve što vaši nadređeni kažu.

Sve je to uokvireno u zanimljivu online pucačinu u trećem licu, koju možete zaigrati s prijateljima. Pred vama su, kako kažu autori igre, ultra moderne mape, razne dodatne mogućnosti, ludo naoružanje i još puno toga. Sve naravno online. E, da, i što je najvažnije – sve besplatno!

Naziv igre: Genesis A.D.
Platforma: PC
Vrsta: online pucačina u trećem licu
Izdavač: Ijji
Autor: Ijji
Max. igrača: multi
Namijenjena: svima
Preporučena cijena: besplatna
U prodaji od: 30. studenog 2010
Službena stranica: http://genesis.ijji.com

Oglas
Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.