Genius KM-G230 – gamerska tipkovnica i miš za malo novaca

Genius KM-G230 - gamerska tipkovnica i miš za malo novaca

Ono  s čim se hvale u Geniusu je kako su ova tipkovnica i miš prilično precizni tako da će odlično poslužiti i ljubiteljima video igara, pa čak i onim zahtjevnijima. Predstavljamo Genius KM-G230.

Oglas

Genius je odlučio tržištu predstaviti novu kombinaciju tipkovnice i miša koje možete nabaviti u paketu po povoljnoj cijeni. Ovaj moćan duet, a kojeg ćete prepoznati pod nazivom Genius KM-G230, nudi vrhunske performanse u svim igrama, a sastoji se od tipkovnice pune veličine s pozadinskim osvjetljenjem te izuzetnog, ergonomskog miša s programibilnim tipkama.

Tipkovnica je opremljena tipkama s efektnim, plavim pozadinskim svjetlom koje se u slučaju potrebe može isključiti, na računalo se spaja putem USB kabela s pozlaćenim konektorom te nudi brzinu odziva od svega 1 ms, kao i radni vijek od deset milijuna klikova, a sve to je čini iznimno pogodnom za igranje – osobito za FPS igre.

Genius KM-G230 - gamerska tipkovnica i miš za malo novaca

Miš iz Genius KM-G230 paketa dizajniran je da što bolje leži u ruci i opremljen gumiranim hvatištem za veću kontrolu i preciznost. Markantna crna boja i plavo pozadinsko osvijetljene osiguravaju da neće proći nezamijećen. Rezolucija mu se može uz pomoć posebne tipke podešavati u četiri koraka, od 500 do maksimalnih 2000 tpi, ovisno o trenutnim potrebama određene igre ili aplikacije, a precizan senzor omogućuje vrhunsku kontrolu vaših poteza u žaru borbe.

Miš dolazi sa šest tipki, a uz pomoć priloženog softvera moguće je definirati 21 makro tipku u tri profila. Profili se spremaju u memoriju samog miša tako da su dostupni odmah, bez čekanja. Pleteni USB kabel i pozlaćeni konektor osiguravaju pouzdanu komunikaciju s računalom.

Kombinacija tipkovnice i miša Genius KM-G230 dolazi u efektnoj crnoj izvedbi, a dostupna je u opremljenijim dućanima po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 369 kuna.

Genius KM-G230 - gamerska tipkovnica i miš za malo novaca

Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.