Genius X-300 – gamerski profi miš uvijek dobro dođe

Imati prednost pred protivnicima u mrežnim igrama je nešto što vam može osigurati precizan i kvalitetan gamerski miš, kao što je Genius X-G300.

Oglas

Ovaj izuzetan igraći miš pune veličine savršena je sinteza preciznosti, brzine i udobnosti. Pogodan je za ljevake ili dešnjake te izuzetno leži u ruci i omogućuje udobno i ubojito igranje čak i igračima koji se satima ne miču od monitora.

Genius X-G300 nudi rezoluciju od 1.000 ili čak 2000 dpi (s međurezolucijom od 1600 dpi), što omogućuje igračima glatko kretanje i preciznu kontrolu u svim igrama. Rezoluciju je moguće podešavati gumbom ugrađenim na mišu i praktično smještenim odmah ispod kotačića, kako bi se miš prilagodio trenutnoj igri ili trenutnoj situaciji. Brzina reakcije miša iznosi samo jednu milisekundu.

Ugrađeni procesor i memorija sprječavaju blokiranje miša tijekom brzog izdavanja naredbi za vrijeme igranja, a pleteni kabel dužine 1,8 metara osigurava stabilan prijenos signala.

Miš je opremljen sa šest tipki, funkcije pojedinih tipki su podesive, a gumom obloženi dijelovi omogućuju ugodno držanje miša i tijekom višesatnog igranja. Stvaranju vrhunske atmosfere pridonosi i integrirano osvjetljenje u sedam boja.

Genius X-G300 je dostupan u opremljenijim dućanima opreme za računala po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 139 kuna.

Genius X-300 - profesionalni miš za ljubitelje video igara 02

Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.