Gigabyte Xtreme Gaming XM300 novi vrhunski miš nove serije

Kao što i sam naziv kaže, na ovom mišu bi trebalo sve biti ekstremno… dobro. Predstavljamo Gigabyte Xtreme Gaming XM300 miš za gamere.

Oglas

Naravno, ovo nije prvi Gigabyteov miš, ali se radi o novoj Xtreme seriji miševa koja bi trebala biti dva koplja bolja od prethodnih modela. Prvi miš je Gigabyte Xtreme Gaming XM300 Mouse. Za početak Gigabyte Xtreme Gaming XM300 ima jaki optički senzor od čak 6400 dpi (točaka po inču), što znači da će prilikom pokretanja biti nevjerojatno precizan, a što je vrlo bitno u gamingu.

Nadalje, njegova je pokretljivost odlična, tako da može “prijeći” do 200 inča po sekundi, što je opet vrlo bitno kod gaminga odnosno akceleraciju (ubrzanje) 50G. Lijeva i desna tipka imaju vrhunske Omron prekidače, a proizvođač garantira izdržljivost od najmanje 20 milijuna klikova.

Ono što će vam se sigurno svidjeti je kako Gigabyte Xtreme Gaming XM300 miš ima pozadinsko osvjetljenje. Koje boje? Paaa, 16,8 milijuna nijansi, a možete ih birati. Sam dizajn je ergonomski što možete vidjeti i sami, na žalost samo za dešnjake. Miš nije bežični, ali je žica kvalitetna i mekana, a USB ulaz zlatni. Naravno, tu su i Xtreme Macro Engine komande.

Gigabyte Xtreme Gaming XM300 Mouse - nova kompanijina gamerska serija miševa 03

Gigabyte Xtreme Gaming XM300 Mouse – ključne značajke:
•    optički senzor 6400 dpi
•    on-the-fly podešavanje dpi osjetljivosti
•    pozadinsko osvjetljenje 16,8 milijuna boja
•    Xtreme ergonomski dizajn
•    20 milijuna klikova po tipki (Omron)
•    Xtreme Macro Engine

Više detalja potražite na službenim stranicama. Za sada cijena nije objavljena.

Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.