Godzilla the Game – ogromno čudovište ‘Gođira’ ponovo napada Tokio!

Opasno čudovište veće od nebodera ponovo napada! Ovaj puta mu je meta Tokio kojeg će sravniti sa zemljom ako ga ne spriječite! Stiže uzbudljiva akcija Godzilla The Game!

Oglas

Igra je rađena po istoimenom kino hitu. Sama priča je zanimljiva i naravno poznata. Još davne 1954. godine znanstvenici su shvatili kako iz Godzille mogu izvlačiti energiju, a koju su nazvali “G-Energy”. Radi se o nekoj vrsti neograničene energije.

Samo 60 godina kasnije, godine 2014. da su se pomalo počela gubiti sjećanja na ogromno i vrlo opasno čudovište, ono se ponovo pojavljuje iz ničega. Naravno, čudovište Godzilla je ponovo destruktivno raspoloženo i pred njim se kao na dlanu nalazi multimilijunski grad Tokio.

S druge strane, ljudi su ponovo pohlepni i ponovo ga žele uhvatiti kako bi mogli iscrpljivati G-Energy. Kako bi ironija bila veća, upravo je ta energija i probudila Godzillu. Posljednja ljudska nada i spas je posebna energija zvana G-Force. Hoće li ona spasiti grad od uništenja i stanovništvo od masovne smrti. E, to sada ovisi o vama…

Eh, da. U igri Godzilla the Game neće biti samo jedno čudovište, bit će ih pregršt…

Godzilla the Game 02

Naziv igre: Godzilla the Game
Platforma: PS3, PS4
Vrsta: akcija
Izdavač: Bandai Namco Games
Autor: Natsume
Max. igrača: –
Namijenjena: klincima
Preporučena cijena: –
U prodaji od: 14. srpnja 2015.
Web stranica: http://www.bandainamcoent.com/game/godzilla.html

Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.