Gone Home – pa gdje je nestala sretna obitelj iz ove kuće?

Gone Home

Gone Home je neka vrsta konceptualne simulacije u kojoj ćete švrljati po praznoj kući i pokušati otkriti tajnu koja se krije iza njene neobične tišine koja vas okružuje.

Oglas

U igri Gone Home (otišli iz kuće, ali ne znamo kamo!) brzo ćete prepoznati visok stupanj interakcije s okolinom, odnosno predmetima koji se nalaze u kući. To će vam itekako trebati kako biste pokušali otkriti što se zaista ovdje dogodilo. Sablasna tišina i nedostatak ljudi i života donosi potpuno novu i neobičnu atmosferu.

Cijela se igra u stvari svodi na pretraživanje moderne rezidencijalne kuće. Naravno, osjećat ćete se usamljeni, ali igra je sasvim nešto drugačije od onoga na što ste do sada navikli. Radnja je duboka i jaka, a možete pretražiti praktički sve – svaku prostoriju, ormar ili ladicu, u potrazi za sitnim detaljima koji će vam možda otkriti o čemu se ovdje zaista radi.

Igra Gone Home je neobična, ali s jako dobrom grafikom, glazbom igrivošću i visokim stupnjem interakcije s okolinom. Svakako pogledajte i gameplay niže, po mogućnosti zamračite prostoriju u kojoj igrate – i naježit ćete se.  Kritika je visoko ocijenila ovu igru, vrijedilo bi je probati 🙂

Naziv igre: Gone Home
Platforma: avantura
Vrsta: PC, iOS
Izdavač: The Fullbright Company
Autor: The Fullbright Company
Max. igrača: 1
Namijenjena: svima
Preporučena cijena:
U prodaji od: 15. kolovoza 2013
Web stranica: http://thefullbrightcompany.com/gonehome/

Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.