Grand Theft Auto 5 – GTA V očekujemo za manje od mjesec dana

Grand Theft Auto 5 - GTA V

Sve više i mi na Gameboxu imamo upita o novom petom nastavku Rockstarove igre. Grand Theft Auto 5 nam stiđe navodno 17. rujna, jedva čekamo…

Oglas

Igra nas ponovo vraća u grad Los Santos, koji je u stvar izmišljen imitacija grada Los Angelesa. Sjećate se, ovaj je grad prvi puta predstavljen u igri Grand Theft Auto: San Andreas. U igri Grand Theft Auto 5 cijeli jvam je grad na raspolaganju za istraživanje, znate što vam je činiti.

Radnja igre prati tri osobe čija se sudbina počinje ispreplitati. Prvi se zove Michael, bivši je pljačkaš banaka, sada u 40-tim godinama. Ipak, obitelj mu ne funkcionira onako kako bi trebalo, mora  nešto poduzeti. Trevor je stari Michaelov prijatelj koji živi u pustinji. Kažu kako je psihopata i ovisnik o drogi, nerijetko ga zakon “lovi”, i to doslovno. Posljednji je Franklin, fini i uglađeni lik koji je potpuna suprotnost ovoj dvojici. No, i njega će život odvesti s druge strane zakona.

Tijekom Grand Theft Auto 5 igre možete se prebacivati iz jednog u drugog lika, kada god to zaželite.

U nastavku donosimo pregršt slika odnosno screenshotova iz igre Grand Theft Auto 5, kao i video trailer i gameplay.

Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.