Grand Theft Auto III prva inačica koja prikazuje gradove u 3D grafici!

Evo, i to smo dočekali! Pred vama je punokrvna inačica GTA trojke u pravom 3D sučelju. Autori igre DMA Design tvrde da su se potpuno odmaknuli i od još nečega.

Oglas

Sjećate se ove igre još s PlayStation 2 konzole, ali i s PC računala i drugih platformi. Ovoga puta dobili smo pravu 3D igru u kojoj mafijaški bossovi trebaju pokoju uslugu, pokvareni policajci trebaju pomoć, a ulične vas bande žele srediti jednom zauvijek.

Kao i prije, kako bi preživjeli morat ćete pljačkati, krasti ili ubijati, tako da vam život neće biti nimalo lak. Igra je napravljena u pravom GTA-ovskom stilu, pa ako ste voljeli prethodne nastavke, i ovaj će vam se sigurno svidjeti.

Igru je napravila softverska kuća DMA Design, a njihova GTA3 inačica je prva koja je napravljena u pravom pravcatom 3D svijetu, a radnja igre nije linearna što znači da će se razvijati u onom smjeru u kojem vi to želite, ovisno o zadacima koje izvršavate (pa to smo imali i do sada!).

Još neke dodatne opcije uključuju 100-njak novih likova, više od 50 vrsta vozila, tri sata profesionalno snimljene glazbe i bogata paleta uličnog naoružanja. Ima tu svega 🙂

Naziv igre: Grand Theft Auto III
Platforma: PS3
Vrsta: akcija u trećem licu
Izdavač: Rockstar Games
Autor: DMA Design
Max. igrača: –
Namijenjena: odraslima
Preporučena cijena: –
U prodaji od: 25. rujna 2012
Web stranica: –

Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.