Grand Theft Auto IV: stiže četvrti nastavak legende

Grand Theft Auto IV – stiže četvrti nastavak PC legende

S nestrpljenjem svi u redakciji očekujemo izlazak igre GTA IV, najnovije reinkarnacije akcijske avanture koja se svojom radnjom ponovo smješta u legendarni Liberty City, ili kako za njega kažu – ulaz u zemlju dobrih prilika. Autori igre sami sebi postavljaju pitanje – što je "američki san"? Glavni lik u igri je Niko Belic (možda naše gore list) koji je upravo stigao brodom iz Europe bježeći od svoje ne baš slavne prošlosti. Zajedno sa rođakom Roman dolaze u Liberty City gdje se nadaju kako će pronaći mir, ali i lagodan i sretan život. No, baš i neće biti tako, i brzo će se naći uvučeni u kriminalni svijet podzemlja, među ubojicama, lopovima i psihopatima. Život u Libery Cityju nije niti malo ružičast.

Službeni web site igre GTA IV odlično je napravljen, screenshotovi izgledaju odlično tako da što se grafike tiče moćete očekivati ono najbolje. Za razliku od inačica za konzole, PC verzija ima i "prošireni" multiplayer način igranja. Konačno malo prednosti i za PC igrače. Ruku na srce, tu je GTA priča i počela. Osobno sam veliki fan GTA Vice City, po meni najbolji nastavak, razočarao sam se u GTA San Andreas, a vidjet ćemo što donosi GTA četvorka…

Grand Theft Auto IV – stiže četvrti nastavak PC legende

Naziv igre: Grand Theft Auto IV
Platforma: PC, PS3, Xbox 360
Izdavač: Rockstar Games
Autor: Rockstar North
Vrsta: akcijska avantura
Max. igrača: 16
Namijenjena: odraslima
U prodaji od: 2. prosinca 2008
Homepage: www.rockstargames.com/IV
Savjeti i trikovi: http://www.cheatcc.com/pc/grandtheftauto4cheatscodes.html


Grand Theft Auto IV- trailer


Grand Theft Auto IV -kratki pregled

Oglas
Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.