Grand Theft Auto Online – treba li još nešto dodati?

Nova online inačica legendarnog GTA serijala nudi pregršt zabave i igranja preko Interneta. Kreirajte svoj račun i krenite u jednu od najvećih avantura – Grand Theft Auto Online.

Oglas

Inače, Grand Theft Auto Online je predstavljen istovremeno s izlaskom najnovije reinkarnacije iz GTA serijala, igre Grand Theft Auto 5. No, ovo je ipak priča o ovoj legendarnoj igri koja je prešla i u online vode. Grand Theft Auto Online je dinamična igra s otvorenim svijetom, a istovremeno je može igrati do 16 igrača.

Ono što je važno spomenuti je kako su mape napravljene po “open-world freedom” konceptu, tako da ćete se moži kretati gdje god želite. Ova se inačica GTA igre dugo “valjala” u glavama Rockstar Gamesa, a nakon izlaska igre čini nam se kako je GTA Online pun pogodak. Hoćete li igrati sami, ili u kooperativnom modu s prijateljima, odluka je na vama.

Grand Theft Auto Online 03

Sve ostalo je vrlo poznato. Sve što treba je kreirati svog lika i krenuti u poznati ambijent i s poznatim načinom igranja. Kradite automobile, razvaljujte protivnike, kupujte kuće… nove se misije stalno pojavljuju, na vama je kako i kada ćete ih rješavati.

Igra Grand Theft Auto Online je napravljena vrlo zanimljivo. Zašto to kažemo? Stalno će se razvijati i nadograđivati, dodavat će se novi sadržaji, izgleda kako joj nikada neće biti kraja. I to je dobro… :).

Možda će vam dobro doći i ovaj link – https://hr-hr.facebook.com/crogtaonline.

Grand Theft Auto Online 02

Naziv igre: Grand Theft Auto Online
Platforma: akcija
Vrsta: PC PS4, Xbox One, Xbox 360
Izdavač: Rockstar Games
Autor: Rockstar North
Max. igrača: 16
Namijenjena: svima
Preporučena cijena: –
U prodaji od: listopad 2014.
Web stranica: http://www.rockstargames.com/V/

Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.