Great Little War Game i iSniper 3D – još dvije besplatne igre za vaš iPhone ili iPad

Kopajući po Appleovom App Storeu, pronašli smo dvije zanimljive besplatne igre koje možete odmah downloadati i isprobati. To su  Great Little War Game i iSniper 3D.

Oglas

Već smo vam ranije u više navrata preporučivali koje igre vrijedi skinuti s App Storea, a s tom ćemo dobrom praksom nastaviti i dalje. Ovoga puta smo se odlučili za ova dva zanimljiva igraća naslova, evo o svakom nekoliko riječi.

Great Little War Game
Ovo je klasična 3D strategija potez-po-potez. Borit ćete se protiv različitih neprijatelja i na različitim terenima (zemlja, zrak, more), u različitim načinima igranja – Campaign, Multiplayer, Skirmish. Svaka od mapa je drugačija i ima svoje posebne terenske prednosti za napraviti zasjedu, obranu, napad, ovisno kako želite igrati.
Autori: Rubicon
Download: http://itunes.apple.com/hr/app/id426398707

iSniper 3D
Kao što to i sam naziv kaže, vi ste vrsni snajperista koji jednim metkom sređuje svoje protivnike. Pripadnik ste globalne antiterorističke organizacije, a vaši su ciljevi poznati teroristi. Na raspolaganju su tri igraća moda – Story, Arcade, Challenge, kao i hrpa mogućnosti za nadogradnju vašeg snajpera.
Autori: Triniti Interactive
Download: http://itunes.apple.com/hr/app/id332023892

Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.