Grey Goo – samo su tri frakcije, koja će prevladati?

Pet stoljeća nakon što su ljudi napustili Zemlju, razvile su se tri frakcije. Cilj je naravno postati najjači, vladati nad drugima. Grey Goo donosi malo drugačiji rat od onih koji ste već vidjeli.

Oglas

Novi svijet je poznat pod nazivom Ecosystem Nine. Iako zvuči dobro, u stvarnosti se radi o svijetu koji je u totalnom kaosu. Preživljavanje ovisi o vašim vještinama – rastu, borbenim vještinama i prilagođavanju. Kao vođi jedne od frakcija neće vam biti lako. Rat je neminovan, o vama ovisi kako će se razvijati situacija na bojištu.

Grey Goo je zanimljiva akcijska strategija u realnom vremenu u kojoj nećete imati vremena za odmor. Svaka od tri frakcije – Beta, Human i Goo, ima svoje posebne karakteristike, stil borbe, strategiju i jedinice. Igra donosi neke single player kampanje, kao i one puno zanimljivije multiplayer kampanje u kojima će se vidjeti vaša prava snaga i snalaženje na ratnom terenu.

Grey Goo 02

Naziv igre: Grey Goo
Platforma: PC
Vrsta: RTS
Izdavač: Grey Box
Autor: Petroglyph
Max. igrača: multi
Namijenjena: odraslima
Preporučena cijena: –
U prodaji od: 23. siječnja 2015.
Web stranica: https://www.greybox.com/greygoo/en/

Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.