Guacamelee – non stop akcija, zabavite se, mlatite protivnike i krepajte od smijeha!

Guacamelee

Već dugo nismo vidjeli ovako zabavnu igru kao što je Guacamelee. Radnja igre prati priču Meksikanca koji se zove Juan Aguacate, a koji će pokušati spasiti jednu lijepu djevu.

Oglas

Naime, zli Charro Skeletonje oteo prelijepu predsjednikovu kćer (El Presidente), a nije teško zaključiti kako ste i vi bacili oko na nju. Ni pet ni šest, kreće vaš lov na zlog Charro Skeletona, no na tom vam putu neće biti dosadno. Igra Guacamelee je prepuna odlična akcije, što možete niže vidjeti i sami.

Radnja igre odvija se u malenom meksičkom selu, a osim na toj lokaciji putovat ćete i u alternativnu paralelnu dimenzije kao što su “The World of the Dead” i “The World of Nightmares”. Naravno, naš Aguacante će napraviti sve kako bi spasio svoju voljenu. Tako i treba 🙂

Igra je inspirirana tradicionalnom meksičkom kulturom i folklorom, što ćete prepoznati i po živopisnim bojama, a susrest ćete i mnoge zanimljive likove. Igra Guacamelee je neka vrsta mješavine 2D platformske igre otvorenog tipa i borilačke igre s prilično kompleksnim borilačkim dijelom, što nas posebno raduje. U stvari, možemo reći kako je Guacamelee mješavina platformske akcije i borilačke igre, jako dobra kombinacija.

Kao što smo spomenuli u naslovu, Guacamelee je igra koja nas je i nasmijala svojim neobičnim prikazom likova, vrlo je simpatična i poprilično drugačija od drugih, što nam se svijdelo. A i vama će 🙂

Naziv igre: Guacamelee
Platforma: PC, PS3, PSVita
Vrsta: platformska akcija
Izdavač: DrinkBox
Autor: DrinkBox
Max. igrača: 1
Namijenjena: svima
Preporučena cijena: 14,99$
U prodaji od: 8. kolovoza 2013
Web stranica: http://www.guacamelee.com/

Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.