Guild Wars 2 – nastavak originalne MMORPG igre još je žešći i razorniji

Generacijama su rat i kaos vladali diljem zemlje Tyria. Pet najvećih plemena bori se za prevlast ratujući jedni protiv drugih. Trajalo je to tako, i trajalo, a onda su se probudili – zmajevi…

Oglas

Svemoćne zvijeri su se probudile iz svog milenijskog sna. A i sami znate kakvi su zmajevi – sa svojim magičnim vatrenim dahom i nevjerojatnom snagom brzo će promijeniti lice zemlje, naravno u svoju korist. Dosadašnja razaranja su dječja igra prema onom koje su zmajevi napravili. Priča ide dalje – besmrtni zmaj Zhaitan probudio je podzemnu naciju poznatu kao Orr, te je izazvao niz zemljotresa i poplava koje su doslovno uništile cijele gradove u Sea of Sorrows. Zhaitanova također besmrtna vojska se uzdigla i gladna je uništavanja, a na putu im se nalazi svih pet rasa Tyrije.

E, tu negdje na scenu stupate vi, sa svojim ratnicima i junacima, čarobnjacima i drugim neobičnim i zanimljivim rasama koje će vam pomoći u borbi protiv svemoćnih zmajeva. Neće vam bili lako, ali kada je u tim vremenima uopće tekao med i mlijeko. Ne dajte se!

Samo ćemo vas podsjetiti kako je Guild Wars 2 nastavak originala, i punokrvni je masovni online RPG multiplayer. A sve ostalo je na vama…

Naziv igre: Guild Wars 2
Platforma: PC
Vrsta: MMORPG
Izdavač: NCsoft
Autor: ArenaNet
Max. igrača: multi
Namijenjena: klincima
Preporučena cijena: 54,99 eura-
U prodaji od: 28. kolovoza 2012
Web stranica: www.guildwars2.com

Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.