Gunbrick, a blocky platformer headed to iOS and Android

Nova igra koju potpisuje Nitrome pokazuje kako ćemo u budućnosti voziti Gunbrick? Nekako nam se to ne čini… ali igra je svakako neobično zabavna.

Oglas

Gunbrick spada u kategoriju akcijskih platformskih igara, a zanimljiva je po tome što se krećete u nekoj vrsti vozila koje nije “okruglo” nego “kockasto”. Igra još nije dostupna za download, no uskoro će se pojaviti na iOS i Android platformama, tako je barem najavljeno.

Nitrome je inače ekipa koju možda bolje znate po nagrađenoj igri Icebreaker: A Viking Voyage, a ovo je njihov novi uradak za koji se nadaju kako će biti vrlo popularan. Do sada su izbacili seriju videa koji prikazuju igru, a ovih su se dana pojavile i prve prave informacije.

Gunbrick 02

Uglavnom, u igri Gunbrick se vozite u nekakvom vozilu, ako ga tako možemo nazvati, koje se zove Ggunbrick. Radi se o kockama koje se prilično nezgrapno kotrljaju po terenu. No, te kocke su dobro naoružane, oklopljene i prilično agilne, tako da čak djeluju i simpatično 🙂

Ono što smo mogli vidjeti u video traileru niže, zaista su ovdje automobili nepotrebni. Igra Gunbrick obiluje i zagonetkama, kao i humorom, tako da bi vam se mogla svidjeti. Nadamo se kako će se igra pojaviti za download do kraja godine.

Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.