H1Z1 – neka alkemijska formula? Ne, udri po zombijima… online!

Koliko ima igara u kojima se borite protiv zombija ili nekakvih “nemrtvih” mutanata? Bezbroj. A koliko ih je online? Malo. Jedna od takvih u kojima ćete se moći do mile volje napucavati je H1Z1.

Oglas

Radnja igre smještena je negdje u ruralni dio SAD-a gdje se dogodila nekakva apokalipsa, sve se promijenilo iz temelja i više ništa nije kao prije. Vaš je jedini zadatak – preživjeti: A horde zombija, nemrtvih i mutanata opet nemaju pametnijeg posla i žele vas spremiti za ručak… ili večeru… 🙂

Naravno, ima i onih preživjelih, odnosno onih koji nisu zaraženi, tako da će i njih trebati spašavati. Trebate pronaći i izgraditi skrovišta, napuniti ih hranom i drugim resursima kako bi – preživjeli. Možda je došao kraj svijeta, ali razloga za život uvijek ima, borbe će se voditi do posljednje kapi krvi… ovaj puta u punokrvnoj MMO online igri.

U igri vas očekuje bezbroj protivnika, borit ćete se protiv drugih u gomili ili jedan na jedan (PvP). Grafika i zvuk su na visini, atmosfera je zastrašujuća, pa ako ste ljubitelj ovakvih horor akcija, znate što vam je činiti. Igra izlazi polovicom siječnja 2015. godine.

H1Z1 02

Naziv igre: H1Z1
Platforma: akcija
Vrsta: PC, PS4
Izdavač: Sony Online Entertainment
Autor: Sony Online Entertainment
Max. igrača: MMO
Namijenjena: odraslima
Preporučena cijena: –
U prodaji od: 15. siječnja 2015.
Web stranica: https://www.h1z1.com/home

Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.