Hacker Evolution Duality, prava hakerska igra!

" style=

U opisu igre stoji kako ste napravili praktički sve što se može napraviti na području hakiranja i cyber kriminala, s jedne ili druge strane zakona, službeno ili neslužbeno. Stvari će se zapravo početi komplicirati nakon što se zapošljavate u kompaniji Xenti Corporation, situacija će početi izmicati kontroli.

Naime, kompanija vas vrbuje kako bi napravili "umjetnog hakera" (Artificial Intelligence, AI) koji bi trebao zamijeniti i biti bolji od onih od krvi i mesa. Cilj Xenti Corporationa je sasvim jasan – zavladati Internetom, ali i upravljati svim uređajima koji su povezani na Internet! Kompanija želi umnožavati AI hakere, upravljati njima, upravljati korisnicima. Vi ste to otkrili i želite se povući, ali kasno je. Već ste na njihovoj listi, već vas žele ubiti…

Pomalo neobična ali zanimljiva radnja krije se iza ove "hakerske" igre u kojoj kao u nekom filmu trebate spriječiti kompaniju da preko umjetno stvorenih hakera (iako to nama liči na viruse, trojance), žele zavladati najvećom svjetskom mrežom računala – Internetom. Puno mozganja, puno donošenja važnih odluka… i naravno hakiranja očekuje vas u ovoj igri.

Naziv igre: Hacker Evolution Duality
Platforma: PC
Vrsta: avantura
Izdavač: exoSyphen Studios
Autor: exoSyphen Studios
Max. Igrača: 1
Namijenjena: svima
Preporučena cijena: –
U prodaji od: 31. srpnja 2011
Službena stranica: www.hackerevolutionduality.com

Oglas
Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.