Half-Life 3 stiže u prosincu, podržavat će VR tehnologiju?

Online se mogu pronaći razne informacije o tome, čak i mnoge negativne, no uvijek ima onih pametnjakovića koji misle da znaju više od drugih. No, činjenica je kako Valve već neko vrijeme usko surađuje s  HTC-om, a i sami smo imali prilike isprobati njihov HTC Vive.

Oglas

Nova tehnologija za nove igre. Tijekom ljeta se očekuje nekoliko novih video igara, među kojima je i najnoviji Half-Life 3 nastavak. A kažu kako će podržavati VR naočale.

Već smo ranije najavljivali kako je upravo VR tehnologija (Virtual Reality) nešto što bi moglo donijeti novu dimenziju u gamingu. Svi pravi gameri oduvijek su željeli osjetiti “dublje” video igre, odnosno dobiti osjećaj kao da su u samoj video igri. Možda im se želja ispuni upravo u igri Half-Life 3, a koja se najavljuje kako će podržavati VR tehnologiju.

Zanimljiva stvar koja je vezana uz VR tehnologiju govori kako bi ona trebala pomoći gamerima s njihovim problemima u stvarnom životu, kao što je depresija. A možda bi se gameri trebali više družiti s pravim ljudima. To nas podsjeća kao na onu priču o zdravom čovjeku koji je radio dan i noć kako bi zaradio velik novac, te se razbolio zbog pretjeranog rada i taj je isti novac dao za liječenje kako bi ponovo bio zdrav.

Half-Life 3 će biti jedna od prvih igara s VR integracijom 02

U svakom slučaju, Half-Life 3 u VR izvedbi očekujemo krajem godine, negdje prije Božića.

Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.