Half-Life Mobile nova besplatna pucačina za Android, pravi retro shooter!

Half-Life Mobile

Iako je Half-Life Mobile za Android još u razvoju, čini se kako ćemo dobiti novu odličnu retro pucačinu. Ipak, šuška se kako igru ne razvija Valve nego HL Mobile, pitanje je što možemo očekivati od igre.

Oglas

Dosta se zanimljivih vijesti vrti oko nove igre Half-Life Mobile, i onih dobrih i onih loših. Naime, malo je igara koje imaju imidž kao što je originalni Half-Life, pitanje je koliko će ruska ekipa iz HL Mobile dobro odraditi posao. Prve neslužbene informacije govore kako ekipa koristi engine za PC, kako će to preraditi na mobilnu verziju, tko će to znati.

Drugo pitanje koje se nameće je hoće li ova igra biti besplatna ili naplatna. Kako god bilo, pri samom spomenu igre Half-Life, a koja je stara 15-ak godina, još se uvijek ljudima diže kosa na glavi od uzbuđenja. I to je dobro 🙂

U svakom slučaju, igra Half-Life Mobile se očekuje do kraja godine, nadamo se da ćemo dobiti dostojnu pucačinu u prvom licu, koja inače dolazi i u inačicama za iPhone i iPad. A do tada uživajte u video traileru niže 🙂

Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.