Halo 5 Guardians stižu na Xbox One tek krajem 2015. godine?

Halo 5 Guardians

Najnovije informacije vezane uz igru Halo 5 Guardians i nisu baš najpovoljnije, što je potvrdio i izvršni direktor Josh Holmes na svojo Twitter stranici.

Oglas

Prva informacija koja nam nije baš “legla” je kako će se igra pojaviti tek za otprilike godinu i pol dana, vjerojatno prije Božića 2015. godine. Drugi podatak koji također nije baš pohvalan je kako će se igra Halo 5 Guardians pojaviti samo na Xbox One, ali ne i na Xbox 360 platformi. To će vjerojatno razočarati velik broj igrača koji imaju X360 konzolu. A ima ih poprilično, i u Hrvatskoj.

Prva se najava pojavila još prošle godine na na E3 2013, kada je Microsoft prikazao i poseban trailer koji je govorio o “putovanju koje započinje na Xbox One” u 2014. godini. Put je započeo, no za igru Halo 5 Guardians očito samo na novoj Microsoftovoj konzoli.

Halo 5 Guardians

Ono što je važno reći je da se igra razvija po planu (za sada), tako da ćemo ne baš tako skoro vidjeti novi nastavak igre Halo 5 Guardians. Strpljenja… 🙂

Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.