Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1

Ovu akcijsku avanturu igrate iz trećeg lica. Naglasak u cijeloj igri je na akciji, odnosno traženju i trčanju te “upucavanju magijama” svih vaših protivnika, a iz svake borbe morate izaći kao pobjednik. Neće vam biti lako, to je sigurno, ali Harry Potter je ipak – najveći!

Priča je vrlo jednostavna, jer kao što smo rekli naglasak je na akciji. Morate otkriti i uništiti Voldemort Horcruxes, odnosno kutiju u kojoj je moćni čarobnjak tame sakrio svoju dušu a kako bi postao besmrtan. Naravno, ako pronađete kutiju i uništite njegov duh, Voldemort je gotov. Naravno, na tom putu ćete nailaziti na njegove Death Eaterse i Snatcherse. Stoga hrabrost u srce, magični štap u ruke i krenite prema pobjedi i konačnom uništenju tame!

Odlična akcija, prilično dobra grafika i igrivost, barem tako možemo zaključiti prema priloženom video traileru i gameplayu, što možete vidjeti i sami. Igra dolazi za nekoliko dana na tržište, očekujemo je i u našoj redakciji. A vi očekujte uskoro i recenziju 🙂

Naziv igre: Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1
Platforma: Xbox 360, PC, PS3, Wii, DS
Vrsta: akcijska avantura
Izdavač: Electronic Arts
Autor: EA Bright Light
Max. igrača: 1
Namijenjena: klincima
Preporučena cijena: 49,95$
U prodaji od: 16. studenog 2010
Službena stranica: http://harrypotter.ea.com/NA/

Oglas
Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.