Helldivers – zaigrajte kao tim i spasite Super Earth!

Igra je napravljena za dva moda igranja – singleplayer ili multiplayer do četiri igrača. Helldivers je pucačka igra smještena u budućnost u kojem je čovječanstvo kontrolirano demokracijom.

Oglas

Smješteni u budućnost, igrači se bore kako bi spasili Super Earth, u kojem je demokracija zamaglila liniju između vojske i vlade. Gubimo rat, i Helldivers su jedini od zadnje linije koji su sposobni obraniti zemlju od tri vrste neprijatelja.

Helldivers se fokusira samo na timskom radu i ukoliko se tim bude dobro borio, velike su im šanse da postanu Heroes of the Federation. Dakle, komunikacija je ključ svega, štitite svoje suigrače kada pokušavaju puzati i pomoći ostalim vojnicima koji su u nevolji. Taktično slažite oružje i opremu, ali naravno opet morate razmišljati kao tim, te koristitite potpunu moć vojske sa jedinstvenom signalnom mehanikom. Trebate pojačanje? Pošaljite signal prijateljima i oni će vam se pridružiti u akciju u bilo koje doba.

Kao što smo prije već naveli, multiplayer je samo do četiri igrača. Multiplayer možete igrati online ili lokalno svi oko jedne televizije. Helldivers sadržava cross-play i cross-save, gdje se igrači na konzoli po njihovom izboru mogu boriti i pokušati preživjeti u nemilosrdnoj okoini.

helldivers2

Naziv igre: Helldivers
Platforma: shooter
Vrsta: PS3, PS4, Vita
Izdavač: Sony Computer Entertainment
Autor: Arrowhead Game Studios
Namijenjena: 13+
Preporučena cijena: /
U prodaji od: 3. ožujak 2015.
Web stranica: http://www.playstation.com/en-us/games/helldivers-ps3/

Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.