Hello Neighbor – izašla alpha 2 verzija!

Hello Neighbor je igra u kojoj morate ući u podrum vašeg ludog susjeda i saznati što on to skriva tamo.

Oglas

Očekivana verzija Alpha 2 je izašla i donosi neke stvari koje će biti u finalnom izdanju igre koja izlazi za ljeto 2017. godine. Grafika je jedna od stvari koja će biti u finalnom izdanju igre. Sa ovom verzijom, također su poboljšane mnoge stvari. Susjed vas može vidjeti samo ako je okrenut prema vama, što znači da više nećete morati bježati ako se nađete iza susjeda i lakše ćete se prošuljati iza njega, a on vas neće skužiti, naravno nadajte se da se neće okrenuti prema vam i uhvatiti vas na djelu.

Također vaš susjed je postao puno pametniji tako da se potrudite da ne ostavljate previše tragova iza sebe. Sve što je napravljeno, a da on ne zna za to, postati će mu sumljivo i istraživati će to područje. Možete se sakriti od vašeg ludog susjeda na prijašnje načina i također se možete sakriti npr. U njegovoj sobi iza televizora i neće vas vidjeti. Susjed je postao aktivniji tako što se počeo tuširati (tušira se u odjeći), počeo je piti mlijeko, raditi vježbe po kući, spavati u svojoj sobi na krevetu ili u dnevnom boravku na fotelji ili kauču. Također, postao je brži tako da će vas sad puno lakše moći uhvatiti i izbaciti iz svoje kuće.

Igru možete kupiti na službenoj stranici: http://www.tinybuild.com/single-post/2016/11/22/Hello-Neighbor-Alpha-2-available-now

Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.