HillPiggy me – trči svinjo, trči!

Još jedna igra nam je stigla sa naših područja. Radi se o 2D igri koju je napravio Matija Burić a više o igri saznajte u nastavku.

Oglas

O samoj igri se nema previše za pričati, igra je jednostavnog tipa ali je ujedno i zabavna. Sličice i sami dizajn je jako simpatičan i zato mislimo da bi to moglo privući publiku, ta jednostavnost.

HillPiggy me je tek prva igra koju je Matija napravio, te mi mislimo da je on odradio jako dobar posao. Jako bi se mogla svidjeti mlađoj populaciji, ali ne znači da i vama starijima neće 🙂

Ono što je najzanimljivije i ujedno najsmješnije u cijeloj priči je to da imate farmera i svinju, a na njihova mjesta možete nalijepiti sličice bilo koga a vjerujemo da će vam biti zabavno loviti učitelje, profesore, šefove, roditelje i bilo koga ko vas ponekad naljuti. Jedini problem kod toga je da slike morate uslikati  na licu mjesta, znači ne možete uploadati neku sliku sa mobitela.

Dok trčite farmer vas naravno lovi, a vi prolazite razno razne pregrade, tu su bačve, table, auti i još puno prepreka a svaka prepreka ima svoju funkciju. Što duže trčite i više bodova skupljate farmer se počinje sve više ljutiti na vas. Kada naljutite farmera on se počinje derati i govoriti vam svakojake uvrede koje su dodatno smiješne.

Prepreke prelazite sa pritiskom na ekran, znači svako stiskanje skočite jednom. Morate pripaziti da ne skačete previše, jer što više vi puta skočite to vam je farmer sve više za petama. Njega usporite kada vi preskočite neku prepreku a on se zabije u nju. Cilj igre je skupiti što više bodova, uslikati se i dobro se zabaviti 😀

Igra nam se jako svidjela, a nadamo se da će se svidjeti i vama. Napravljena je za iOS i Android uređaje a možete ju preuzeti na Google Playu i App Storeu besplatno!

Official site: http://www.HillPiggy.me

Hillpiggy me1

Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.