History Legends of War: Patton – uskočite u kožu legendarnog američkog generala

Epska strategija potez-po-potez, History Legends of War: Patton, pruža vam priliku da uskočite u čizme američkog generala koji je žario i palio na bojnim poljima u 2. Svjetskom ratu.

Oglas

Znate li tko je bio general Patton? Punog imena George Smith Patton Junior (11. studenog 1885. – 21. prosinca 1945.), vodeći je američki general u 2. Svjetskom ratu. U svojoj 46-ogodišnjoj vojnoj karijeri zapovijedao je u mnogim bitkama u Prvom i u Drugom svjetskom ratu. Povijest ga pamti kao briljantnog vojnog vođu, na mahove nestabilnog i neposlušnog. Povijest ga osim navedenih odlika pamti i po nadimku “Stara Krvopija” koji je stekao zbog svog autokratskog ponašanja.

Vratimo se mi u samu igru u kojoj ćete upravo vi biti taj “krvožedni” vođa. Bez obzira na sve, cilj je pobjeđivati u bitkama i napredovati diljem razrušene zapadne Europe, gdje će se radnja igre i događati. Zaradite vrijedne bodove i uložite ih u razvoj svojih jedinica, kupujte oružja i opremu s kojom će vaše jedinice steći prednost nad neprijateljem.

Na raspolaganju vam je više vrsta misija: napad, obrana, infiltriranje u neprijateljske redove, sabotaže, i mnoge druge. Od francuske do Belgije ćete osvjetlati (nadamo se!) ime generala Pattona i njegove treće divizije. U boj, u boj, porazite neprijatelja!

Spomenimo kako vas očekuje i 2 single player moda, pregršt multiplayer modova, 4 različite velike vojne operacije, 21 različita misija, te različite vojne jedinice kao što su snajperisti, komandosi, ali i upravljanje lovcima i bombarderima, tenkovima, ma svime 🙂

Naziv igre: Darkfall Unholy Wars
Platforma: PC, PS3, Xbox 360
Vrsta: strategija
Izdavač: Maximum Family Games
Autor: Enigma
Max. igrača: multi
Namijenjena: klincima
Preporučena cijena: 29,99$
U prodaji od: 20. studenog 2012
Službena stranica: www.maximumgames.com/history-legends-of-war-patton/

Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.