Homefront, sloboda se brani i u dvorištu

2027. je godina, svijet je iscrpljen od višegodišnje energetske krize, ekonomija je pred slomom. Nekada super jaka svjetska sila, a danas marginalna država, Sjedinjene Američke Države postale su glavna meta sjevernokorejske velesile.

Da stvar bude gora, jake snage Sjeverne Koreje na najboljem su putu da preuzmu i zavladaju američkim kontinentom. Radnja igre vodit će vas po američkim trgovačkim shopovima, autoputovima, urbanim gradskim sredinama i prigradskim naseljima – sve su to bojišta an kojima će se braniti sloboda.

Igra Homefront donosi single player priču koju potpisuje John Milius (Apocalypse Now, Red Dawn), uz odličnu grafiku, visok stupanj interaktivnosti, odlične video uvode i druge elemente koje krase ovaj odličan FPS naslov. Upravljat ćete i zračnim snagama i zemljanim jedinicama i vozilima. Naravno, nismo zaboravili i vrlo robustan multiplayer, na vama je da odaberete kako ćete se zabavljati.

Naziv igre: Homefront
Platforma: PC, PS3, Xbox 360
Vrsta: pucačina u prvom licu, FPS
Izdavač: THQ
Autor: Kaos Studios
Max. igrača: 1
Namijenjena: svima
Preporučena cijena: 49,99$
U prodaji od: 22. veljače 2011
Službena stranica: www.homefront-game.com

Oglas
Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.