Homeworld Remastered Collection – starosjedioci su odlučili krenuti kući!

Homeworld Remastered Collection donosi nam cijelu kolekciju prijašnjih naslova ali ovaj put u još boljem i zanimljivijem stilu.

Oglas

Nakon otkrića Guide Stonea prije 100 godina, duboko u ekvatorijalnom pijesku našeg planeta Kharak, starosjedioci su si postavili pitanje. Sada, nakon 100 godina nakon što je tehnologija daleko otišla, došli su do jednog zaključka: Mi više ne pripadamo ovdje. Mi smo zadnji od svoje vrste i moramo se posvetiti jednom cilju – povratak kući, zadatak koji sve stavlja na rizik.

Homeworld Remastered Collection ukljućuje nadograđen visoko kvalitetne teksture i modele, nove grafičke efekte i podršku za HD, UHD i 4K rezoluciju. Homeworldov originalni zvuk i video su također ponovno izrađene.

Ova kolekcija sadrži Homeworld i Homeworld 2 koriste originalni zvuk kako bi stvorili zapanjujući miks efekta i zvuka. Na vrhu svega toga, multiplayer za obe igre je kombiniran u jedan centraliziran mod koji vam dopušta komunicirati sa ostalim igraćima kao nikada do sada. Homeworld Remastered Collection također ukljućuje Homeworld Classic i Homeworld 2 Classic, kako bi pružili originalan i čist osjećaj za igranje, sa kompatibilnosću za moderne operativne sisteme.

homeworld remastered collection2

Naziv igre: Homeworld Remastered Collection
Platforma: strategija
Vrsta: PC
Izdavač: Gearbox Software
Autor: Gearbox Software
Namijenjena: 10+
Preporučena cijena: –
U prodaji od: 10. veljača 2015
Web stranica: http://www.homeworldremastered.com/

Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.