Hyperdrive Massacre – svemirski automobili naoružani do zuba!

Hyperdrive Massacre je igra koja nas po stilu vraća u tamo negdje ’80-te godine prošlog stoljeća, a napravljena je na pomalo neočekivan način.

Oglas

Igrati mogu do 4 igrača istovremeno, a očekuje vas prava adrenalinska igra koja ima vrlo brzi ritam. Zašto kažemo da je neočekivana? Pa zato što umjesto da se po svemiru napucavate sa svemirskim brodovima, oni su zamijenjeni – automobilima. Naravno, to su posebno opremljeni automobili, tako da daju vrlo neobičan osjećaj igranja. Ali ne dajte se zavarati…

Moći ćete igrati posebne igre napucavanja kao što je Death Race, Space Soccer, Last Man Standing, Team DeadMatch, Spong,… uglavnom na raspolaganju vam je 6 igraćih modova, a ova vesela i šarena igra ima sve predispozicije da vas zadrži prikovane za vaša računala.

Sam ritam i igrivost igre je vrlo brz tako da će vam trebati refleksi, pomalo taktike i poprilična preciznost kako bi pobjeđivali u ovoj igri. Pucat ćete laserima, ispuštati mine, braniti se štitovima, a kako budete napredovali tako ćete otključavati i nove automobile.

U svakom slučaju, očekuju vas sati i sati zabave… 🙂

Hyperdrive Massacre 02

Naziv igre: Hyperdrive Massacre
Platforma: PC, Linux, Xbox One, Mac
Vrsta: pucačina
Izdavač: 34BigThings
Autor: 34BigThings
Max. igrača: 4
Namijenjena: svima
Preporučena cijena: – (Steam)
U prodaji od: 12. listopada 2015.
Web stranica: http://34bigthings.com/tag/hyperdrive-massacre/

Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.