Imperium Romanum

Ovih dana bi se trebala pojhaviti još jedna menadžerska strategija koja obrađuje tematiku starih Rimljana. Igra je u stvari nastavak igre Glory of the Roman Empire ali sa mnoštvo poboljšanja. Poboljšanja se očituju u samom izgledu igre pa do raznih detalja vezanih uz povijesne događaje, nove vojne jedinice, prirodne nepogode te usavršen sistem trgovanja koji bi trebao pojednostaviti čitavu radnju i dati vam više vremena za uživanje u igri.

Dakle, u igri morate organizirati infrastrukturu rimskog naselja i pametnim rasporedom građevina osigurati da svaka od kuća napreduje i bude popunjena te da na taj način privučete što je moguće više naseljenika. Povremeno ćete dobivati pomoć od senata ali ipak se oslonite na svoje vlastite snage.

Dobra grafika i (nadajmo se) velika igrivost trebali bi nam nakon Caesara 4 i sličnih igara dati još jednu mogućnost da se dokažemo rimskim senatorima.
Dok igra ne stigne u naše trgovine, isprobajte demo koji možete skinuti ovdje.

BIOKARTA
Naziv igre: Imperium Romanum
Platforma: PC
Izdavač: SouthPeak Interactive
Autor: Haemimont
Vrsta: menadžerska strategija
Max. igrača: 1
Namijenjena: svima
U prodaji od: 04. ožujka 2008
Homepage: http://www.imperium-game.com/us/

 

Oglas
Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.