Indiana Jones and the Staff of Kings

U ovoj igri protivnik Indiane Jonesa je Magnus Voller – obojica se nastoje dokopati Mojsijevog štapa. Od San Francisca pa do mjesta za koja nismo ni znali da postoje na kugli zemaljskoj uživati ćemo u odličnoj grafici i detaljno napravljenoj interaktivnoj okolini.

indianajonesstaffofkings_01

Upravljanje prilagođeno četvorim konzolama za koje se radi igra biti će sigurno najzabavnije na Nintendovoj Wii konzoli jer je nezaobilazni dio Indyjevog arsenala svemoćni bič. Neće nedostajati niti multiplayer sa svojim kooperativnim načinom igranja. Osim njega, tu je i način igranja za 4 igrača koji prvo treba otključati i onda se boriti protiv trojice igrača u dvokrilcu ili se napucavati tenkom.

indianajonesstaffofkings_02

Mnoštvo jurnjave i pucnjave karakteristične su za ovaj naslov, a neće nedostajati ni zagonetki na prijenosnim konzolama jer se igra posebno prilagođava za svaku platformu. U svakom slučaju očekuje nas odličan početak ljeta.

Naziv igre: Indiana Jones and the Staff of Kings
Platforma:  Wii, DS, PS2, PSP
Izdavač: Activision
Autor:  Lucasarts
Vrsta: akcija iz trećeg lica
Max. Igrača: 1-4
Namijenjena: 16+
U prodaji od: 12.06.2009.
Preporučena cijena: 350 Kn
Homepage: www.activision.com

Oglas
Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.