Infinite Crisis – DC Multiverse je napadnut, samo heroji mogu spasiti svijet!

Nitko nije očekivao napad koji se dogodio na DC Multiverse svijet. No, nema vremena za razmišljanje, treba obraniti svijet i oduprijeti se napadima osvajača koji nemaju milosti.

Oglas

Infinite Crisis je nova generacija MOBA igara (Multiplayer online battle arena) koje možete naravno igrati besplatno. Radi se o vrlo brzoj RPG igri u kojoj ćete uživati u igranju na vrlo živopisnim lokacijama u DC Mulitverse svijetu. Zadatak vam je vrlo težak – spasiti svijet.

Na vama je da regrutirate super junake za koje mislite kako najviše odgovaraju. Naravno, to mogu biti i oni pozitivni, ali i negativni junaci, svi će oni imati isti zadatak. Ako ne obranite svijet, možda vas više ne bude. Ne dozvolite da neke zločestoće promijene DC svijet.

U igri Infinite Crisis nećete imati vremena za odmor, neprijatelja je puno i jaki su. Definitivno vam neće biti lako, no zato ste tu… i imate super moći kao super heroji. Ne dajte se… 🙂

Infinite Crisis 02

Naziv igre: Infinite Crisis
Platforma: strategija
Vrsta: PC
Izdavač: Warner Bros. Games
Autor: Turbine
Max. igrača: multi
Namijenjena: klincima
Preporučena cijena: besplatna
U prodaji od: 26. ožujka 2015.
Web stranica: https://www.infinitecrisis.com/en

Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.