Infogamer by Reboot 2015 – počelo je, počelo!

Upravo je na Zagrebačkom velesajmu otvoren 4. Infogamer by Reboot 2015 sajam, prava poslastica za ljubitelje video igara i zabavnog softvera.

Oglas

U pet dana održavanja, u četiri puna paviljona, fokus događanja bit će na predstavljanju najnovijih videoigrica, developera, publishera, gaming hardvera, analognim igrama te na izrazito velikim regionalnim gaming turnirima.

Marina Pavković, voditeljica podružnice Zagrebački velesajam „Očekujemo da će Reboot Infogamer ove godine srušiti sve rekorde, očekujemo preko 50.00 posjetitelja“.

Damir Đurović, direktor Digitalna avantura „Počeli smo prije četiri godine u suradnji s našim partnerima i prijateljima iz Zagrebačkog velesajma u paviljonu tri puta manjem od ovog. Ove godine smo u četiri paviljona i uz pomoć Velesajma i svih vas koji nas pratite uspjeli smo stvoriti jedan od najvećih gaming sajmova u Europi. Hrpa sadržaja koji vam nudimo u rangu je sa ponudama najvećih sajmova svijeta“.

Sajam je svečano otvorila gospođa Ana Stojić Deban, predsjednica Uprave Zagrebačkog holdinga i izaslanica Gradonačelnika Grada Zagreba, gospodina Milana Bandića.

U paviljonima 8, 8a i 9 i 11A na površini većoj od 12 000 kvadratnih metara izložbenog prostora predstavit će se 100-tinjak izlagača, a moći će se isprobati više od 500 igraćih jedinica.

Velika novost u sadržaju ove godine čitava je jedna dvorana posvećena indie game developerima iz čitave Europe i regije čije se predstavljanje očekuje u iznimno velikom broju kao i predstavljanje prvih regionalnih edukatora koji se bave usmjeravanjem mladih ljudi k zapošljavanju u jednoj od najbrže rastućih kreativno zabavnih industrija današnjice – games industriji.

Infogamer by Reboot 2015 - počelo je 01

Dodatne detalje potražite i na službenim stranicama.

Kako je bilo prošle godine pogledajte na videu niže…

Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.